Eten & Drinken

Bij Helling 7 werken we intuïtief met vuur en de ingrediënten. In en aan onze open keuken nemen we mensen mee in hoe mooi en eenvoudig koken op echt vuur kan zijn. En hoe mooie ingrediënten geweldige gerechten kunnen worden wanneer ze gegrild worden op houtvuur.

Chef Carl Gast is gefascineerd door vuur, zijn toewijding en creatieve aanpak zorgt ervoor dat dineren bij Helling 7 anders is dan waar ook in de stad.

Bekijk ons menu

 

 

Eten

Helling 7 brengt het koken terug naar zijn essentie met vuur en eenvoud. Ons team werkt intuïtief met lokale ingrediënten en het open vuur. We laten je zien hoe eenvoud en puurheid samenkomen in de meest smaakvolle gerechten.

 

Drinken

Onze sommelier staat klaar om je te helpen de perfecte wijn te kiezen, afgestemd op de smaken van het vuur en de ingrediënten. Met een zorgvuldig samengestelde wijnkaart, vol lokale en internationale wijnen, ontdek je de ideale aanvulling op onze gerechten.